Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Başkanı Uğur Görgen, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bir dizi kurumsal ziyarette bulundu.
Heyet; Ticaret İl Müdürü Ferhat Erdil'i, 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Bahadır Eren ve yönetim kurulu üyelerini, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Sivas İl Müdürü Ahmet Tuğrul Yıldız'ı ve şehirde faaliyet gösteren iş insanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde kurumların yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulurken, Sivas'ta ekonomik, ticari ve mesleki alanlarda yürütülebilecek iş birliği imkanları da değerlendirildi.

MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı kurum yetkililerine teşekkür ederek, şehrin gelişimine katkı sunacak ortak çalışmaların önemine dikkat çekti.





