Cumhuriyet Başsavcısı ve Koruma Kurulu Başkanı Mehmet Akif Aktaş'ın başkanlığında Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda kurulun gündeminde yer alan konular görüşülürken, yürütülen faaliyetler hakkında üyelere bilgi sunuldu. Eski hükümlülerin topluma kazandırılması ve istihdam imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmaların da ele alındığı toplantıda, iş başvuruları değerlendirilerek çeşitli görüş alışverişlerinde bulunuldu.
Toplantıya Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Çiftçi ile Koruma Kurulu üyeleri katıldı. Kurul üyeleri, eski hükümlülerin sosyal hayata uyum süreçlerine katkı sağlayacak çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulundu.