Emekli Çaresiz Ama Ümitsiz değil…

Emekli zor durumda birlikte hareket edelim.

Yüksek Hızlı Tren Halaylarla Karşılandı

İstanbul-Sivas aktarmasız ekspres Yüksek Hızlı Tren seferleri başladı.  Düzenlenen ilk seferle ilimize gelen hızlı tren halaylarla karşılandı.

Selek, OSB'deki fabrikaları ziyaret etti

TÜBİTAK TEYDEB Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek, Aselsan Sivas Hassas Optik, Nitrocare, Estaş, AET Elektronik, Dermokil ve Artı Led firmalarını ziyaret ederek üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

Ekonomimizin can damarı

Yeni Ata Sanayide bulunan esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek sorunlarını dinleyen STSO Başkanı Zeki Özdemir, “Küçük ölçekli işletmelerimiz, yaptıkları üretimle ve oluşturdukları istihdamla ekonomimizin can damarıdır” dedi.

Madencilik sektörü masaya yatırıldı

STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Madencilik Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Gençlere yöneticilik eğitimi veriliyor

Genç yöneticiler yetiştirmek amacıyla Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) tarafından hayata geçirilen Yeni Nesil Akademi Projesi start aldı.

500 milyar dolarlık sektör İstanbul’da buluşuyor.

Hırdavat fuarı için 90 ülkeden 3 bini aşkın yabancı ziyaretçi geliyor

PANPLAST SULAMA BORULARI, PAZARIN PARLAYAN YILDIZI

KONYA PANCAR EKİCİLERİ KOOPERATİFİ VE PANKOBİRLİK KURULUŞU OLAN PANPLAST SULAMA BORULARI, PAZARIN PARLAYAN YILDIZI

Bahadır Eren’in acı günü! Babasını kaybetti

37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren’in babası Sivas Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası eski Başkanı Bahattin Eren vefat etti.

Selek’ten Rektör Kul’a ziyaret

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul’u ziyaret etti.

YKS öğrencilerine SBTÜ tanıtıldı

Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde (SBTÜ) görevli akademik ve idari personel; Zara, Suşehri ve Şarkışla’da Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) hazırlanan 12. sınıf öğrencilerine kurumu tanıttı.

KARACA, RESTORASYON SÜRECİNİ ANLATTI: TİTİZLİKLE ÇALIŞILDI

Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası’nda 2015 yılında başlatılan restorasyon çalışması tamamlandı. Sivas Vakıflar Bölge Müdürü Cemal Karaca, restorasyon süreci ile ilgili tüm detayları düzenlediği basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

Ormanlarımızı Hep Beraber Koruyoruz

Şimşek, Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, il protokolü ve çok sayıda öğrencinin katılımıyla orman temizleme etkinliği düzenlendi.

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, ilçe millî eğitim müdürleri değerlendirme toplantısında ele alındı.

03.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR

03.05.2024 ARAMIZDAN AYRILANLAR