Rukiye TOY / Ak Parti Sivas Milletvekili


Bayram'a kavuşturan Rabbimize şükürler olsun.

Mevla’dan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemize ve milletimize müreffeh bir gelecek nasip etmesini,


Bizi rahmet, bereket ve yardımlaşma ayı olan Ramazan ayına, sonra Kadir Gecesine ve nihayet Bayram'a kavuşturan Rabbimize şükürler olsun.

Bir yandan Ramazan’ı uğurlamış olmanın üzüntüsünü yaşarken, diğer yandan insana dair en güzel duyguları barındıran bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, akrabalarımızla ve din kardeşlerimizle hukukumuzu gözden geçirdiğimiz ve ilişkilerimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir.

Bu minvalde insanlığın hiçe sayıldığı, tüm ilke ve değerlerin aşağılandığı, aylardır dünyanın gözü önünde bir katliamın devam ettiği günlerde bayrama bu şartlar altında kavuşmak can yakıyor, tebessüm ve mutluluğun yerini kardeşlerimiz için hissettiğimiz ızdırap alıyor.

Mevla’dan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemize ve milletimize müreffeh bir gelecek nasip etmesini, tüm mazlumların felaha ermesini niyaz ediyorum.

Bu duygularla tüm hemşerilerimizin, milletimizle birlikte yurtdışında yaşayan kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyorum.